|
termes@ukr.net
|
ПН-ПТ 10:00-18:00, СБ 10:00-15:00, НД - вихідний

Раціональне використання кухонного простору

TerMes.com.ua > Blogs > Раціональне використання кухонного простору

Раціональне використання кухонного простору

by user |27.07.2018 | Blogs, Blogs special

На маленькій кухні особливо важливо раціонально використовувати площі, а для цього необхідно правильно зонувати площу приміщення. Найперше і основне, що ви можете зробити в такій ситуації – перестати використовувати кухню як склад. Після того, як ви переглянете вміст ваших шаф і приберете все непотрібне або рідко використовується, можливо, що частина меблів не знадобиться зовсім. Таким чином, ви можете звільнити до 50% місця в шафах.

Ще один спосіб раціонально використовувати простір в шафах – це зменшити відстані між полицями, додавши проміжні. Зверніть увагу, що частина полиць в ваших шафах використовується тільки частково (невисокі предмети стоять на високих полицях). Раціонально використовуючи простір шаф, ви можете збільшити їх місткість.

Дизайн маленької кухні має на увазі раціональне використання навіть кутів приміщення. Тут зручно розміщувати кутові шафи, які мають більшу місткість, ніж традиційні шафки.


З метою економії простору дизайн маленької кухні може виконуватися з використанням розкладних меблів. Наприклад, стільниця обіднього столу може бути відкидною, а мийка на деякий час може служити обробним столом, якщо її закривати зсувною стільницею.
В якості додаткової робочої поверхні на маленькій кухні можна використовувати підвіконня. Всю вбудовану техніку зручніше розміщувати одну над іншою, так вона займе менше місця. При виборі холодильника для такої кухні перевагу варто віддати не дводверному варіанту, а вузькому витягнутому вгору. При установці низького горизонтального холодильника його верхня поверхня може використовуватися в якості додаткового робочого столу.

Поширити:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ЗАЛИШИТИ ЗАЯВКУ


×

 

ОСТАВИТЬ ЗАЯВКУ


×